Yksityisyysehdot (päivitetty 6.5.2018)

Nämä yksityisyysehdot koskevat Selaamo-sovellusta ja selaamo.fi-nettisivustoa ja informoivat miten Selaamo kerää, prosessoi ja käyttää sinun henkilökohtaista dataa suhteessa palveluun.

1. Datan kerääminen ja -käyttö

Kun käyttäjä rekisteröityy palveluun, Selaamo kerää käyttäjän puhelinnumeron, nimen ja postikoodin, jotta Selaamo voi antaa käyttäjälle pääsyn sovellukseen ja kaikkiin selaamon ominaisuuksiin. Jos käyttäjä haluaa ostaa Selaamon kautta kirjoja maksaen kirjat Selaamossa, käyttäjän täytyy antaa maksutietonsa Selaamolle. Selaamo ei tallenna käyttäjien maksutietoja, mutta tallentaa maksavien/mangopay-tilin luoneiden käyttäjien sähköpostiosoitteet, joihin Selaamo voi olla yhteydessä mikäli maksuissa tai maksupalvelussa on häiriöitä.

Vain Selaamolla on pääsy nettisivulla tai palvelussa annettuihin sähköpostiosoitteisiin. Mailchimp on palveluntarjoaja, jota käytetään kommunikoidessa palveluun rekisteröityneille käyttäjille.

Selaamo-sovelluksessa ja nettisivulla voidaan kerätä tietoa seuraaviin tarkoituksiin:

  1. Lain ja säädöksien noudattamiseksi.
  2. Jotta Selaamo voidaan tuoda käyttäjien ulottuville.
  3. Jotta Selaamo voi tarjota käyttäjille tukea ja selvitellä ongelmatilanteita palvelussa.
  4. Käyttäjäkokemuksen ja palvelun parantamiseksi.
  5. Maksujen ja toimenpiteiden prosessointiin.
  6. Markkinointiin ja mainostamiseen.
  7. Mobiili- ja web-analytiikkaan ja tilastoihin.

2. Data, jota käytetään käyttäjäanalytiikkaan ja tilastoihin

Selaamo saattaa kerätä tietoa ja käyttäjäanalytiikkaa Selaamon käyttäjän toiminnasta. Data, jota tähän käytetään ei ole yhdistettävissä käyttäjään henkilökohtaisesti ja sitä säilytetään tilapäisesti.

3. Datan suojaaminen

Käyttäjien datan suojaaminen on Selaamolle erittäin tärkeää. Selaamolla on turvatoimia käyttäjien datan suojelemiseksi väärinkäytöltä, muutoksilta ja katoamiselta.

4. Oman datan poistaminen

Käyttäjä pääsee käsiksi itseään koskevaan dataan kirjautumalla sovellukseen ja menemällä “profiili”-valikkoon. Mikäli käyttäjä haluaa poistaa omat tietonsa Selaamosta, tulee käyttäjän lähettää pyyntö info@selaamo.fi osoitteeseen. Selaamo vastaa kohtuullisessa ajassa pyyntöön.

5. Datan käsittely

Selaamo käyttää seuraavia palveluja apuna palvelun mahdollistajina ja tiedon käsittelyssä:

6. Muutokset yksityisyysehtoihin

Me saatamme tehdä muutoksia yksityisehtoihin, jotka heijastavat muutoksia tietojenkäsittelykäytännöissämme. Ilmoitamme muutoksista viestillä palvelussa. Suosittelemme ajoittain tarkistamaan yksityisyysehdot, jotta olet hyvin ajantasalla tietojenkäsittelykäytännöistämme.